top of page
  • baprig

Kinesiologie voor het blijvend knallen van je Goede Voornemens!

 


 

Het is weer die tijd van het jaar - goede voornemens maken en hopen dat ze blijven plakken. Wil je meer sporten? Minder eten? Stoppen met roken? Dat zijn mooie plannen. Maar laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal wel eens die voornemens gebroken. Herken je dit bij je zelf? Denk dan eens aan ondersteuning van kinesiologie. En niet om de kinesioloog als politieagent in te zetten van je doelen, maar als jouw persoonlijke cheerleader en supporter.

 

Wat doet een kinesioloog voor je Goede Voornemens?

 

1.      Bye-bye Blokkades: Kinesiologie is als een GPS voor je lichaam en geest. Het helpt bij het vinden en opheffen van blokkades die je voornemens in de weg zitten. Diep gewortelde overtuigingen die je tegenhouden? Kinesiologie spoort ze op en geeft ze een enkeltje naar de uitgang.

 

2.      Chill met Stress: Stress is vaak de saboteur van goede voornemens. Kinesiologie zet je in als een zen-meester voor je zenuwstelsel. Door geblokkeerde energieën vrij te maken, helpt het je relaxter om te gaan met de ups en downs, waardoor je meer kans hebt om op het goede spoor te blijven.

 

3.      Mindset Makeover: Een kinesioloog is als een personal trainer voor je brein. Kinesiologie helpt je bij het herprogrammeren van oude, niet-zo-helpende gedachten. Je weet wel, die stemmetjes die zeggen: "Ah, dat lukt je toch niet." Kinesiologie brengt positieve vibes in je mindset.

 

4.      Emotionele Evenwichtsoefening: Goede voornemens hebben soms te maken met emoties. Kinesiologie balanceert niet alleen je energie, maar ook je emoties. Dus als je die reep chocola wilt pakken uit verdriet, kan een kinesioloog je helpen een betere uitlaatklep te vinden.

 

5.      Persoonlijke Pep Talk: Vergeet de standaard aanpak. Een kinesioloog is als een persoonlijke coach die je aanmoedigt, bijstuurt en juicht voor elke stap voorwaarts. De aanpak is aangepast op JOU, waardoor het makkelijker wordt om je voornemens serieus te nemen.

 

Dus, waar wacht je nog op? Laat 2024 het jaar zijn waarin je goede voornemens niet alleen woorden zijn, maar echte daden. Met kinesiologie sta je sterker dan ooit. Laat die doelen maar komen, je bent er klaar voor!


Ik wens je een stralend 2024!
18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page