top of page
  • Foto van schrijverBregje

Ben jij hoogbegaafd en ervaar je problemen rondom school?Mijn scriptie onderzoek naar schooltrauma of schoolschade bij hoogbegaafde scholieren is inmiddels in volle gang. Ik zoek nog een aantal tieners die mee willen doen.


Ik zoek hoogbegaafde scholieren met bijvoorbeeld:


-weerstand op naar school gaan

-psychosomatische klachten (buikpijn, hoofdpijn)

-buitensporige emotionele uitbarstingen thuis

-slechtere resultaten dan verwacht mag worden (onderpresteren of niet komen tot leren)

-overprikkeld

-concentratieproblemen

-slaapproblematiek

-faalangst

Een schooltrauma ligt in je lijf opgeslagen, dat is continu bezig te checken of de omgeving veilig is. Dat kost enorm veel energie.

Veel van jouw gedrag is niet expres maar het ligt niet binnen jouw macht om dit te beïnvloeden: het is een reflex vanuit trauma.


Met kinesiologie onderzoek ik via spiertesten waar de stress ontstaat. Zo krijgen we inzicht en maken we de weg vrij voor verandering.Wil jij (of jouw kind) meedoen aan mijn scriptieonderzoek? Na een uitgebreide intake met diverse vragenlijsten, behandel ik je 3 keer.

Na de laatste keer evalueren we of er progressie is en/of vermindering van de klachten.

De drie behandelingen voor mijn onderzoek zijn gratis.

Je bent er akkoord mee dat de uitkomsten anoniem in mijn scriptie worden verwerkt.

Voor meer en uitgebreide informatie neem je contact met mij op via 06-2051 43 43 (ook

Whatsapp) of bebrightkinesiologie@gmail.com

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page